Kotidoula:

Vastasynnyttänyt nainen tarvitsee rakkautta, rauhaa ja ravintoa. Jotta yhteiselämä uuden pienokaisen kanssa alkaisi sujuvasti olisi jokaiselle synnyttäneelle taattava lapsivuodeaika, jolloin äiti saa palautua synnytyksen rasituksista ja tutustua tuoreeseen vauvaansa.

Kotidoula auttaa kädestä pitäen vauvan hoidossa, neuvoo pulmatilanteissa, huolehtii äidin ja tarvittaessa koko perheen ravitsemuksessa ja hoivailee äitiä erilaisin post-partumhoidoin. Kotidoulan avulla vauvan ja vanhempien välinen kiintymyssuhde lähtee kehittymään luonnollisesti ja äidin toipuminen pääsee hyvään vauhtiin.

Äiti luo sisällään uuden ihmisen ja ansaitsee raskausajan ja synnytyksen jälkeen vain kaikkein parhaimpia asioita.

Perhekonsultti:

 

Vauva ei nuku, taapero haastaa ja koti kaaostuu? Ei hätää – minä autan!

Saat ammattitaitoista, lapsimyönteistä, lempeää ja kunnioittavaa apua ja tukea erilaisissa lapsiperheen arjen haasteissa. Autan sinua imetykseen, päivärytmiin, käytöshaasteisiin ja uniongelmiin liittyvissä pulmissa.

Olen kanssasi ja apunasi, jos tarvitset tukea kodin järjestämisessä tai arjenhallinnassa.

Olen perheenne pelastus, jos turvaverkkonne ovat väljät ja tarvitsette käytännön apua arjen tai juhlan keskelle.

Juhlat:

 

Tarjoan käyttöösi erityisosaamiseni persoonnallisten ja tunnelmallisten juhlatilaisuuksien luomiseen.

 

Mother Blessing -juhlat

Aivan erityinen juhla odottavalle äidille. Lämmin muisto odotusajasta ja rakkauden täyttämää voimaantumista kohti synnytystä.  Juhla suunnitellaan aina tulevan äidin toiveiden mukaiseksi. Kahta samanlaista juhlaa ei ole.

Baby Blessing -juhla

Toivotamme vauvan tervetulleeksi sulisin ja lämpimin rituaalein. Baby Blessing -juhla voi olla  perheen sisäinen tapahtuma tai paikalle voi kutsua kummit, doulan tai muita vauvamatkalla mukana kulkevia, tärkeitä läheisiä.

Postpartum -juhla

Juhlistamme syntynyttä äitiä ja naiseutta. Juhlan tarkoitus on tuoda voimaa ja iloa äitiyden keskelle. Postpartum -juhlan voi järjestää vaikka pikkuvauva-ajasta olisi kulunut jo vuosia.

Sulkuseremonia

Ihana sulkuseremonia päättää sulkee äidin kehon odotuksen ja synnytyksen jälkeen ja päättää raskausajan kauniisti. Äiti on sulkuseremonian kungiatar ja mukaan kannattaa kutsua esimerkiksi synnytysdoula, sisko, äiti tai hyvä ystävä, tai jokainen heistä.

Hyvinvointipalvelut:

 

Hieronta

Tarjoan rentouttavia hierontahoitoja kotikäynteinä, sinun aikataulujesi mukaan. Hoidon aikana voit tarvittaessa imettää tai muuten hoitaa vauvaasi tai halutessasi nukahtaa omaan sänkyysi. Hierontahoidot sopivat raskaanaoleville, synnyttäneille, kotonaoleville, työssäkäyville, isille, äideille, isovanhemmille ja lapsettomille. Ihan jokaiselle! Sinä olet hoidon ajan päähenkilö.

Yoni-steaming

Vaginan höyryhoito on ikiaikainen, lempeä hoitomuoto jota naiset ovat käyttäneet vuosisatoja. Lempeä yrttihoito sopii  lisähoidoksi monenlaisiin gynekologisiin vaivoihin. Lisäksi yrttihöyrytyksen avulla helpotat  esimerkiksi kivuliaita kuukautisia ja nopeutat synnytyksestä palautumista.

Kurssit, ryhmät ja luennot

Vauvasirkusryhmiä sekä laulun ja lorujen rytmittämää perheliikuntaa. Vuorovaikutteista yhdessäoloa oman lapsen kanssa. Mahdollisuus heittäytyä leikkiin ja hassutteluun yhdessä oman (tai lainatun) lapsen kanssa.
Vertaistukiryhmiä erilaisiin vanhemmuuden tilanteisiin. Workshoppeja ja keskusteluiltoja mielenkiintoisista tämänpäivän vanhemmuuteen liittyvistä teemoista.
Kysy lisää, jos kaipaisit ryhmää tai tapahtumaa omalle alueellesi.
Seuraa sivujani facebookissa, jossa ilmoittelen alkavista ryhmistä.

Soita ja kysy rohkeasti lisää!